Конкурс за участие в Аморфа Академия за млади посланици на културата – издание „Европа-Азия: КНИГИ и КИНО на Източна и Югоизточна Азия“

Очаквайте този уикенд достъп до формуляра за участие в третото издание на Аморфа Академия във Варна!

През 2024 г. млади хора на възраст от 16 до 29 г. ще имат възможността да вземат участие в „Аморфа Академия за млади посланици на културата“ в изданието, посветено на културите на Източна и Югоизточна Азия – Република Корея, Япония и Филипини.Тази година Академията ще събере на едно място с конкурс истинските млади фенове на Азия, мотивирани да трупат нови знания и стремящи се към по-задълбочено вникване в любимите култури от Далечния Изток. В това голямо откривателско и надграждащо начинание ще ги водят някои от най-опитните български специалисти в тематиката, както и специално поканени чуждестранни гости.

За желаещите да участват, които са надхвърлили младежка възраст, този път Академията прави изключение и предлага възможност за включване.

Следете страницата и профилите във Фейсбук и Инстаграм за старт на Конкурса и достъп до Формуляра за участие, който ще публикуваме и тук в раздел ВКЛЮЧИ СЕ!

Програмата се осъществява от Младежка фондация „Аморфа“ с подкрепата на Национален фонд „Култура“.