Английскии език, изкуство и култура в третото издание на курса AAEAC. Кандидатствай!

Започва набирането на участници за следващите издания на иновативния курс, който повишава едновременно езиковата и общата култура на курсистите на възраст от 16 до 26 г. Продължителността на обучението е пет седмици с възможност за включване към издание на курса с начало през май, юни или юли.

AAEAC включва тематични презентации и дискусии с активното участие на курсистите, и е предназначен за млади хора, които се стремят към свободното владеене на английски език, добрата обща култура относно англоезичния свят, ученето и живота в чужбина или в международна среда в страната.

Срещите се провеждат в културното и обучително пространство на Аморфа Академия в центъра на град Варна до Адвокатската градинка, ул. „Драган Цанков“ №10 с вход от ул. „Шейново“ №24 (до Спиди).

ПРЕПОДАВАТЕЛЯТ е дипломиран английски филолог с международен опит, организатор на културни събития и дългогодишен обучител. Списък с темите на срещите ще намерите на английски език във формуляра.

СТИПЕНДИЯ, освобождаваща от такса, ще бъде предоставена на един кандидат с финансови затруднения по преценка на Академията. За стипендия се попълва отделен въпрос в общия формуляр.

АКАДЕМИЯТА се осъществява от фондация в обществена полза, поради което всички приходи от курсовете се използват за дейностите на организацията в общността и с младите хора.

ПРЕДСТОЯЩИ ИЗДАНИЯ

Подходящ за нива B2-C2 напреднали
Възраст 16-26 г.
Малки групи до 6+1 човека
Продължителност: 5 седмици / 10 срещи / 1 ч. и 30 мин.
3 Курс: 23 май – 23 юни 2023 г.

4 Курс: 6 юни – 6 юли 2023 г.
5 Курс: 20 юни – 20 юли 2023 г.
6 Курс: 4 юли – 4 август 2023 г.

Часове: вторник и четвъртък / сряда и събота (по договорка със селектираните участници)

Участие в курса / 360 лв.
Стипендия / 1 с конкурс
Записвания до запълване на местата!
За въпроси: тел. 0889305824

ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ ↗

Мнения на участници за курса