Лекторите в Аморфа Академия 2024

Представяме ви лекторите от България, Република Корея, Филипините и Япония в първата част от „Аморфа Академия за млади посланици на културата“, издание „Европа-Азия: Книги, Кино, Културна дипломация“, която ще се проведе във Варна през май и юни 2024 г. Първите два модула стартират през месец май. Това са „Книги“ и „Културна дипломация“. В тях сме подготвили поредица от лекции, посветени на културите на Корея, Филипините и Корея, както и специализиран семинар за създаване на културно онлайн съдържание. Записването за безплатно участие на младежи от 16 до 29 г. продължава до 8 май, 23:59 ч.

Да си „млад посланик на културата“ през последните години се превърна в истинска титла за много млади „фенове“ и професионалисти по света. Означава да се интересуваш от музика, филми, книги, манга, танци, кулинария, мода или друг аспект от изкуствата и обществото на друга страна, да искаш да разказваш, пишеш, споделяш снимки и видеа за тях с приятели и непознати на живо или в дигиталното пространство.

Аморфа Академия 2024 се осъществява от Младежка фондация „Аморфа“ с подкрепата на Национален фонд „Култура“ към Министерство на културата.

Представяме визитните картички на лекторите. Биографиите им ще откриете на нашия сайт.

Формуляр за участие